Medisch Pedicure Lage Ham 90 , 5102 AD Dongen , tel: 0162-312881 Email: monique@medischpedicuredongen.nl
Home.Behandelingen.Prijslijst.Producten.Contact.Online afspraak.


Bij het ouder worden krijgen we vaak te maken met verschillende klachten en kwalen die samenkomen. Het wordt vaak wat gecompliceerder waardoor de voetverzorging op een laag pitje komt te staan. Mensen kunnen niet meer bij hun voeten of door de vergeetachtigheid wordt er niet meer aan gedacht. Er zijn heel wat ziektes die klachten in de voeten kunnen veroorzaken. Samen kunnen we kijken wat voor u de beste behandeling is. Ook jongeren krijgen regelmatig problemen met hun voeten. Vaak weten ze nog niet goed hoe men de voeten zelf moet verzorgen. Door verkeerd knippen zien we vaak ontstoken, ingegroeide nagels. Ook bij sporters komt het nogal eens voor dat de nagel en of teen het zwaar te verduren krijgt. Ook hier kan de medisch pedicure uitkomst bieden.
Voetbehandeling bij verwaarloosde, spastische en oudere voeten.
Ingegroeide nagels
Een ingegroeide nagel kan gevaarlijk zijn wanneer deze gaat ontsteken en je er mee blijft lopen. Wanneer je diabetes hebt dan moet je altijd naar de dokter met een ontstoken teen want dit kan uiteindelijk leiden tot amputatie ervan.

Ziet u als ouder beginnende voetproblemen bij uw kind, als verzorger bij een cliënt of als kind bij één van uw ouders wacht dan niet te lang. Als het probleem te groot wordt moet de huisarts of specialist soms grof ingrijpen terwijl veel verkomen had kunnen worden als je problemen in de kiem smoort.
Wist u dat?
Ten aller tijden mag bellen voor een advies, ook welkom bent in mijn pratijk en een advies altijd gratis is.