Medisch Pedicure Lage Ham 90 , 5102 AD Dongen , tel: 0162-312881 Email: monique@medischpedicuredongen.nl
Home.Behandelingen.Prijslijst.Producten.Contact.Online afspraak.


Met Wilde Pedique Plus kunnen beschadigde teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Daarmee wordt een blijvend resultaat nagestreefd. Wilde-Pedique is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of teennagel.
Het wordt niet als storend ervaren. Wilde Pedique Plus bevat een wetenschappelijk getest anti-mycotische component.
Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. De nabehandeling dient te worden gedaan met LCN Myckored.
Deze is speciaal ontwikkeld om het anti mycotische component te activeren zodat de schimmel verdwijnt. Altijd en overal verzorgde voeten.
Wilde Pedique groeit samen met de natuurlijke nagel uit. Dit gebeurt in normale omstandigheden na ca. 10 maanden.
Wilde Pedique
Wat is wilde pedique?
De tijdsduur van de behandeling met LCN-Pedique is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moeten de nagels iedere 5/6 weken opnieuw behandeld worden.


Wist u dat?
...U zich niet meer hoeft te schamen voor schimmelnagels?. Met mooie gelnagels kunt u weer gerust met slippers de deur uit of naar het zwembad.